keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Mitä haluaisitte lukea?

No jopas nyt, joudun (tai siis saan) jokaisen postauksen alussa toivottamaan uuden lukijan tervetulleeksi joukkoomme! Nyt teitä onkin jo 12! Muutamia päiviä sitten määrä oli 9 ja siinä se oli pysynyt jo tovin. Tervetuloa siis jälleen uudelle lukijalle.

Muistakaa myös tykätä blogista facebookissa!


Nyt kun teitä on jo näin hurjasti tahtoisin kysyä mitä te, rakkaat lukijat, tahtoisitte tästä blogista lukea. Kertokaa siis rohkeasti kommenteissa tai vaikka sähköpostilla frostdangers(at)gmail.com, jos et tahdo kommentilla laittaa.

Minulla on myös itselläni muutamia ideoita, joita listasin alle. Kiinnostaisiko teitä lukijoita jotkut niistä?


Kuva päivässä
Jotkut ovat aloittaneet nyt vuoden alusta tällaisen, joka kestää koko vuoden. Mä voisin vähän helpottaa ja laittaa 1 kuvan päivässä kuukauden ajan. Tulisi valokuvailtua enemmän!

Videopostaus
Aiheesta ei ole vielä mitään ideaa, enkä tiedä kestänkö katsella omaa pärstääni videossa, mutta jonkun ihan oikean videopostauksen voisin silti tehdä. Ideoita aiheesta, anyone? Koirien juoksentelusta vapaana järven jäällä on tulossa video, mutta siinä ei ole kyllä puhetta ollenkaan.

"Uusi" ompelukoneeni
Minun piti tehdä esittely uudesta 42-vuotta vanhasta ompelukoneestani, mutta se vähän jäi. Tahtoisitteko siis "tavata" tämän ihanan vanhan Singerin?

Tilauksia ympäri maailman
Tässä on tullut tilailtua vaikka ja mitä. Haluatteko kuulla, mitä kaikkea olen ostanut ja kuvien kera? Ja tähän liittyen on aika varmasti tulossa myös postaus aiheesta kuvauskalusto, joka on päivittynyt tässä vuodenvaihteen paikkeilla kahdella uudella jäsenellä, vaikka Canonin 450D-järkkäri pysyy silti ykköskamerana.

Käsitöitä vuosien varrelta
Kuvia ja vähän tekstiäkin vuosia sitten tekemistäni käsitöistä. Pääasiassa Näpsä-käsityökoulussa tehtyjä juttuja siis. Löysin nimittäin käsityöportfolioon kauan sitten otettuja kuvia vanhoista töistäni! Hassuja juttuja olen tehnyt pienempänä kyllä, saisitte ainakin aihetta nauruun.

Blogit joita luen
Luen melkoisen paljon blogeja ja monista eri "kategorioista" eli hevosista koirien kautta kynsiin ja käsitöihin. Voisin kertoa mielenkiintoisimmista blogeista, joita ahkerasti lueskelen.

Ruoka- ja liikuntapäiväkirja
Kiinnostaako kuulla, mitä mä syön ja miten paljon mä liikun? Mua itseäni ainakin kiinnostaa, koska tulee helposti naposteltua liikaa ja sitten tietysti liikkuminenkin tuppaa jäämään välistä. Tarkoitushan tässä olisi siis pudottaa painoa sellaiset 10 kiloa tai siis ainakin sen verran, että vatsanseutu alkaa taas näyttää kivemmalta.

Videokierros asunnossamme
Videolle kuvattu pikainen kierros remontin keskeltä. Minulla on jo huonoja kännykkävideoita tätä varten, mutta voisin käydä kuvaamassa uudet videot paremmalla kameralla. Voisin tehdä useampia samanlaisia videoita remontin ja sisustamisen edetessä! Voisin samaan sisällyttää myös joitan valokuvia asunnosta ennen remonttia ja remontin aikana.

Zira-belgi ja Lotta, kevät 2012
Nyt vain rohkeasti kommenttia ja idoita tulemaan! :)

6 kommenttia:

  1. noi liikunta- ja ruokapäiväkirjat vois olla oikein kivat, ja tosiaan itellesikin varmaan kiinnostavat tehdä kun hahmottaisi paremmin miten tulee elettyä :D ja videokierros siellä kämpällä voisi olla kiintoisa myös :) muuten tykkään ihan lukea mitä oot puuhaillut, ihan semmosia casual-juttuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiitos kommentista! :) Pistän korvan taakse...

      Poista
  2. Täälläkin kannatetaan ruoka- ja liikuntapäikkyä! Kuvapostaukset on myös aina jees. Toiveena joku vuosikatsauskyselyjuttu, esim. sama kuin tuolla: http://www.evitalehti.fi/blogit/endorfiinikoukussa/vuosi-2012

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Tätä postausta edeltävähän oli jonkinlainen katsaus vuoteen 2012, mutta tuo linkittämäsi kysely vaikutti niin kivalta, että voisin tehdä sen tai samantapaisen itsekin, vaikka tuo vuosi jo tuli pintapuolisesti käsiteltyä... Mutta kun tykkään vastailla kysymyksiin! :'D

      Poista
  3. Moi vaan, tervetuloa lukijaksi. Kiva, kun löysit blogiini! Toivottavasti viihdyt myös ja kommentoida saa aina, kun vähänkin siltä tuntuu (ja vaikkei tuntuiskaan).

    Itsekin olen käsityöihmisiä. Juuri nyt tekeillä on kaulahuivi (ennen kuin tämä talvi kääntyy kevääksi), samasta langasta tehty pipo (tai nykyisen kotikaupunkini mukaan pipa) onkin jo valmis. Nyt pitäisi vielä löytää jostain joku söpöinen nappikauppa, niin saisin projektin päätökseen. Lankojen päätteleminen tuntuukin aina olevan se tylsin ja työläin vaihe... :P

    Näkemisiin ja kuulemisiin,

    Liis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! :)

      Tulen kommentoimaan heti kun löytyy jotain aihetta :) Kommentoiminen on kivaa!

      Mulle se päättely on sellainen "Ihanaa, tää on ihan kohta valmis" -juttu joka pitää tehdä heti kun työn saa puikoilta :D

      - Elisa

      Poista

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.

LilySlim Weight loss tickers