maanantai 31. joulukuuta 2012

Nyt ja huomenna puikoilla

Jihuu! 10 lukijaa! Tervetuloa uudelle lukijalle :)

Koska mulla ei tällä hetkellä ole puikoilla mitään salaista, tehdään pieni katsaus siihen, mitä mulla tällä hetkellä on kesken ja mitä olen suunnitellut neulovani seuraavaksi. Missään järkevässä järjestyksessä nämä eivät ole. Ketään ei varmaan kiinnosta pätkän vertaa, odotatte vaan sitä tulevaa koiravideota, jota en jaksa leikata.

NYT

Keskeneräisiä on tosiaan kertynyt jo 8 kpl. Pitäisi osata tehdä jotain loppuun ennen uuden aloittamista. Osa keskeneräisistä on marinoitunut käsityökorissa jo lähes vuoden ihan koskemattomina, osa taas on parin päivän sisällä aloitettuja.

Pipon reunaa
  • Peruslapaset miehelle tummanvihreästä 7-veikasta, tulevat siis aluslapasiksi kunhan saan neulottua päälle tulevat lapaset. Tällä hetkellä ekan lapasen joustin menossa, eli ihan alussa ovat vasta. Aloitettu 28.12.12
  • Neidonkyynel -lapaset mulle itselleni, 7-veikasta, värinä tumma petrooli. Olen alottanut lapasia tuosta samasta langasta itselleni nyt neljä kertaa, eli kolmesti purkanut, mutta jos nyt vihdoin tulis valmistakin. Nämä on aloitettu joulun jälkeen, päivää en kyllä muista ja näissäkin on menossa vasta ekan lapasen joustin.
  • Dainty Bubbles -lapaset siskolle, Drops Big Merino, väri 12. Näiden piti tulla siskolle joululahjaksi, mutta tuli virheitä ja ongelmia ja kaikkea. Toinen lapanen on puolessa välissä, mutta ekan lapasen kärki pitää purkaa ja tehdä uusiksi, kun siinä tuli kuvioon aika paha moka. Peukalot puuttuu tosiaan kans. Aloitettu 30.11.12
  • Sateenkaarikoiralapaset, siis sateenkaari_koira_lapaset. Kai nää on mulle tai jotain? En tiedä vielä. Sateenkaariraidallista ja mustaa 7-veikkaa tosiaan lankana. Ohje on "oma", eli parista eri mallista yhdistelty ja muokattu. Ja jotta ei mene liian helpoksi, teen näitä tosiaan magic loopilla (eli molemmat yhtä aikaa) ja onteloneuleena. Nämä on aloitettu 12.12.12 ja näissä(kin) olen ranteiden joustinten kohdalla ja joustimen tekohan on vallan lystikästä onteloneuleella... Not.
  • Ruskeat koiralapaset, lankana Gjestal Maija kahdessa ruskean sävyssä. Aloitin näitä magic loopilla ja onteloneuleena, mutta jaoin työn sitten sukkapuikoille, koska en osannut. En ole kovin vakuuttunut siitä, että näille tulee jatkoa vielä pitkään aikaan. Oma ohje. Ranteen joustimessa ollaan näissäkin, aloitettu tosiaan jo ajat sitten eli 12.02.12
  • Korvaläpällinen merinopipo mulle (kuva ylhäällä) tummanharmaasta Hjertegarn Palinosta. Ohje on Neon ski bonnet, mutta vasenkätisenä sössin kuvion heti alusta alkaen ja luulen, että puran sen ja teen vähän sovellettuna versiona, koska olen tosiaan vasta tekemässä pipon "reunapötköä", joka siis neulotaan pyörönä, jotta siitä tulee kaksinkertainen. Aloitettu 24.11.12
  • Valtava isoäidinneliö (kuva alla) sinisestä ja beigestä Novita Kotiväestä. Löysin kuudennen luokan virkkausharjoitukseni, joka oli pahasti kesken, joten purin sen ja aloitin sen enempää ajattelematta tätä isoäidinneliötä ja ostin sinisen(200g) kaveriksi beigeä(100g). En tiedä mitä siitä tulee, varmaan pitäisi purkaa ja tehdä jotain fiksumpaa. Värikään ei oikein sovi mulle tai edes sisustukseemme, joten olisi parasta tehdä langasta jotain jollekin muulle. Järkeni huutaa, että tätä ei ole järkeä jatkaa. Aloitettu 21.09.12
  • Storyteller -huivi, ohje Sardonyx scarf, kuva alla. Sain jostain (mummulta tai äidiltä) vanhaa, kivan pehmeää, jotenkin puuvillamaista akryylilankaa. Väri on oikeasti violetti, mutta kamera toistaa sen sinisenä. Ei oo oikein mun väri, mutta ohje on ihana ja lanka ihanan tuntuista, vaikka onkin 100% akryylia. Pitäisi jatkaa tätä joskus kun on keskittymiskykyä haastavan ohjeen lukemiseen. Aloitettu 27.01.12


    SUUNNITTEILLA

    Tykkään suunnitella, mitä seuraavaksi neuloisin ja mistä langasta. Raverlyn queue-listaltani löytyykin melkoinen määrä kaikkea, joten listaan tähän vain tärkeimmät ja ne, jotka haluan tehdä heti seuraavaksi.


    • Hienot päälyslapaset miehelle, ohje Chevalier mittens. Lankana tummanharmaa 7-veikka, joka on tosi lähellä tummanharmaata Palinoa, josta aion tehdä joskus miehelle pipon ja huivin. Pehmoinen merino on kuitenkin vähän liian hienoa lapasiin.
    • Aluslapaset mulle, siis ihan peruslapaset, varmaan samasta tummanvihreästä 7-veikasta kuin miehellekin, koska en keksi, mitä muuta siitä tekisin.
    • Jotain kivaa pientä ihanalle ystävälleni. Siitä ei sitten sen enempää, kun en itsekään vielä tiedä.
    • Tiskirättejä tulevaan kotiimme. Mulla on tähän tarkoitukseen pieni kasa puuvillalankoja ja yksi kerä 70% bambua, 30% puuvillaa. Ohjeita on mielessä jo muutama, ehkä teen jokusen virkatenkin. Näiden lisäksi on tarkoitus neuloa ainakin yksi autoon, jotta voin pyyhkiä sisäpuolelta huurtuneen tuulilasin, olen suunnitellut onteloneuleista rättiä Hondan logolla.
    • Palmikkotyynyliina koristetyynyyn, varmaankin valkoisesta Novita Flipflopista, koska sitä on paljon ja en tiedä mitä muutakaan muovipullolangasta voisi tehdä. Yhdistelen varmaan paria palmikkomallia ja sovellan ihan ite. Saa nähdä tuleeko tästä mitään, mutta haluaisin tosiaan jonkin verran neulottuja juttuja sisustukseemme.
    • Bolero tai joku vastaava mulle itelleni. Tästä ei ole vielä sen tarkempia suunnitelmia, mutta tahdon tehdä jotain isompaakin tosiaan joskus ja bolerosta on hyvä aloittaa. Myös villatakkiohjeita listalta löytyy, mutta antaa niiden nyt vielä olla.
    • Wurm -pipo miehelle tummanharmaasta Palino-merinosta.
    • Kaulahuivi miehelle samasta langasta.
    • Säärystimet. Mulla ei ole koskaan ollut ainoitakaan ja heti kun tajusin sen, niin päätin tehdä itselleni ehkä paritkin sellaiset. Langasta ja ohjeesta ei ole mitään hajua.
    • Kämmekkäät. Tarvin ehdottomasti toisetkin ja kolmannetkin kämmekkäät käsiäni lämmittämään. Iskän kaulurista jääneestä kerästä Alpaca Silkkiä saisi varmaan jotain ja muitakin sopivia lankoja löytyy. Ohjeita queue-listaltani löytyy: Rinsessat, Rebel, Leafy mitts ja ehdoton lempparini Spring Roses, johon täytyy varmaan ostaa jotain ihanaa lankaa. Suosikeissa on näiden lisäksi kauhea määrä muitakin ihania.
    • Jotain virkattavaa. Näiden lukuisten neulomusten lisäksi mulle on tullut jokin pakottava tarve virkata jotain, mutta en ole vielä löytänyt sellaista ohjetta, jonka haluaisin, osaisin ja voisin toteuttaa.

    Flipflopista tyyny?

    Nyt ei muuta kuin neulomaan! Intoa on, aikaa on, mutta sitten on kuitenkin liian helppo jäädä selaamaan ihania neuleohjeita raverlyssa... :D

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti

    Muista jättää kommentti! :)

    Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.

    LilySlim Weight loss tickers