tiistai 16. lokakuuta 2012

Päivän ostokset

Vein miehen äidin töihin ja menin siitä sitten (taas) IKEAan ja sitten kävin vielä Wuf.fi:ssa ja Prismassa. Jotenka siis esittelen nyt aikani kuluksi päivän ostokset ja eilisen kans.

ELLOS

Eilen sain ellokselta sähköpostin tarjouksesta, että tilauksen kallein tuote -50% ja ilmainen toimitus, joten päädyin tilaamaan 180cm leveän ruskean päiväpeiton meille. Meillähän on siis 140cm sänky, joka on ja tulee aina olemaan toiselta reunalta seinässä kiinni. Siispä laskin 180cm leveän päiväpeiton olevan oikean kokoinen. Sen normaali hinta oli 44,95e ja minä maksan siitä siis huimat 22,47e. Suorastaan kiskurimainen hinta päiväpeitosta, eikö vain? :D

Koska minimitilausmäärä on 25e, päädyin sitten ottamaan pakettiin myös kolme paitaa, jonka jälkeen tilauksen loppusumma olikin pari euroa yli päiväpeiton normihinnan. Täytyy nyt vaan paketin saavuttua kokeilla paitoja ja palauttaa, mikäli eivät olekkaan kivoja. Niistä tosiaan lisää juttua sitten, kun saapuvat.

Tosiaan, tein tilauksen eilen ja tänään olivat lähteneet jo tavarat matkaan, ilmeisesti Ruotsista. Paketti tulee tuohon meidän lähi-Siwaan, jossa ei olekkaan tullut taas aikoihin käytyä, kun Vapaavalinta on useammin matkan varrella ja Siwa taas ihan toisessa suunnassa.

IKEA

Sitten tämän päivän ostoksiin! Ensimmäisenä Ikea, koska kävin siellä ensimmäisenä.

Ihania vaniljan tuoksuisia kynttilöitä ja
kahta lahjapaperia joululahjoja varten.
Kaksi isoa kynttilää, sydänkangasta ja
pattereita taskulamppuun ja kaukosäätimeen!
Viittä erilaista kangasta

Kankaiden takia tosiaan menin Ikeaan, mutta tarttuihan sieltä muutakin mukaan. Kuvista puuttuvat suklaalevyt, joita on aina pakko ostaa (miehelle normia, mulle pähkinäistä). Laitan ne kuitenkin piiloon joksikin aikaa, koska nyt on syöty liikaa herkkuja.

Mulla on tosiaan kauhea ompeluvimma ja mulla ei vaan kertakaikkiaan ollut kuviollisia kankaita. Hankin niitä jo aiemmin kerran ikeasta, mutta nyt halusin lisää! Ompeleminen on vaan niin kivaa ja kun loppuviikosta menen siskon kanssa mummulle, saan vihdoin sen ompelukoneen, jonka mummu minulle oli jostain löytänyt. Toivottavasti se on hyvä! :)

Kankaat vasemmalta oikealle:

  • (ylemmässä kuvassa) Sydänkangasta, se oli valmiiksi leikattu pätkä ja kerrassaan söpöä.
  • Mustia kuvioita valkoisella pohjalla, kaikkea taloista pilviin ja lintuihin ja muihin.
  • Vaaleanpunaisia ja beigejä raitoja valkoisella pohjalla.
  • Mustia kuvioita valkoisella pohjalla, kasveja ja lintuja, siellä täällä vihreitä kuvioita. Tätä mulla oli jo pikkuriikkinen pala ennestään, mutta oli halpaa ja kivaa, joten halusin lisää.
  • Raitakangasta, tästä mulla on jo se yksi projektipussukka, mutta olin ostanut ekalla kerralla kangasta vain siihen yhteen, joten piti saada lisää.
  • Valkoista peruskangasta, koska mulla on vain luonnonvalkoista. Tämä on tukevampaa kangasta ja siksi hankin tätä erästä suunnittelemaani projektia varten.


WUF.FI

 IKEAn jälkeen käänsin urhean Civiccini nokan kohti Wuf.fi:a, sillä sain edellisellä viikolla postissa vihdoin sen Muschin lahjakortin, jonka ansaitsin kirjoittamalla blogitekstin barffauksesta. Lahjakortin arvo oli siis 12 euroa.

9 pötköä, joista 8 "ostin" tänään.

Alennuspureskeltavaa (-50%) ja 1 euron lelu Lotalle.

Tosiaan, olin jo aiemmin hakenut samasta liikkeestä yhden ilmaisen Musch kana-aterian, kun Muschilla oli se kampanja, että jakoivat niitä ilmaiseksi. Tänään hain sille kaveriksi 8 pötköä lisää:
  • Naudan maha (2kpl)
  • Kalkkunan luuton jauheliha
  • Sika-nauta jauheliha
  • Lohi jauhettu
  • Sika-ateria
  • Sian jauheliha
  • Liha-ateria
Lisäksi tosiaan yhdellä eurolla tuollainen naru-tennispallo-lelu Lotalle, koska se tykkää niistä ja kaksi Light -puruluuta, jotka myytiin -50%, koska päiväys oli menossa umpeen. Sain siis ison kassillisen tavaraa lahjakortilla ja muutamalla hassulla eurolla. Vaikka eivät olekkaan omia koiria, ovat silti tärkeitä mulle.


PRISMA

Koiramaisten ostosten jälkeen tein vielä pikavisiitin Prismaan. Onneksi umpijäässä olevat lihapötköt eivät hetkessä sula (olivat kotiin tullessa edelleen pinnastakin ihan umpijäisiä).

vasemmalta oikealle:
Piimax, Timex-kalenteri, palapelin pala -muotti,
shamppoo, hoitoaine, kukkakynttilät, koiramuotti.

Piimax
(Pii, kromi, biotiini, c-vitamiini)
Tätä eräässä kynsiblogissa suositeltiin kovasti, joten ajattelin syödä tämmöisiä nappuloita, jos se vähän tukisi kynsieni ja hiusteni kasvua. Hiukset mulla on siis aika ryhdittömät, sellaiset lättänät ja menevät nykyään kovin helpolla takkuun ja kynnet on pehmeät, joten ihan kiva, jos tästä valmisteesta on apua.

Purkissa on 300 tablettia ja päiväannos on 3 tablettia, joten tämä kestää siis noin 100 päivää eli yli 3 kuukautta. Hintaa purkilla oli 6,89e Prismassa.

Timex 2013 -kalenterisivut
Mulla on jo noin vuoden ollut lompakkona sellainen ihana vihreä mikälie, johon saa sisälle laitettua tuollaiset kalenterisivut. Nyt vihdoin päätin ryhdistäytyä ja ostin jo hyvissä ajoin ennen vuoden alkua tuon kalenterin. Mä kun olen vähän huono pitämään kalenteria mukana, niin lompakon kanssa samassa nipussa se kulkee hyvin. Nämä ostamani ovat siis noista Timexin kalenterisivuista ne pienemmät, niitähän on siis kahta kokoa ja täytyy tietää, kumpi omiin kalenterin "kansiin" sopii.

Luomua päänahkaan
Mulla oli joskus jotain luomushamppoota, siis vuosia sitten. Se oli hyvää, joten päätin kokeilla, jos hiuksiin tulisi jotain muutosta vaihtamalla tällaisiin vähän harkitumpiin tuotteisiin (aiemmin olen ostanut pääasiassa jotain satunnaisia tarjoustuotteita ja "no toi on halpa, otanpa sen"). Saattaisi auttaa myös satunnaisesti pesuvälin pitkittyessä aiheutuvaan sietämättömään päänahan kutinaan, ainakin elättelen toivoa siitä.

Kyseessä siis Urtekram-merkkiset Rose-shamppoo ja -hoitoaine. Mieltä lämmitti myös pieni logo etiketissä: Not animal tested. Tuoksu ei kyllä suoraan pullosta nuuhkittuna ollut mikään viehättävä, mutta jos se tekee hyvää päänahalle ja hiuksille, niin se on ihan sama, vaikka haisisi lannalta (kunhan haju ei jäisi pesun jälkeen hiuksiin)! Hehheh...

Piparimuotit
Prismassa oli kivoja muotteja ja kun meillä on vasta tähti ja sydän, niin piti ostaa kavereiksi nuo, eli toinen on palapelin pala ja toinen on koira, sellainen Lotan mallinen eli ilmeisesti kultaista noutajaa yrittäisi esittää. Tuo palapelin pala on kyllä sellainen, mitä en ole ennen nähnyt ja hauska idea, joten se piti saada!

Kukan muotoiset kynttilät
Nokun tykkään kynttilöistä ja nää oli -50%! Niitä on siis neljä kappaletta.

Lisäksi Prismasta ostin vuoden ensimmäisen joululahjan, mutten tietenkään voi täällä kertoa sen enempää. Toki tarvikehankintoja joululahjoja varten on tehty jo aiemminkin, mutta nyt on siis ensimmäinen ihan valmis lahja. Ja nyt on vasta lokakuu, eli olen kerrankin ajoissa!


Semmoisia ostoksia tänään.

Ebay-ostoksista ei ole vielä kuulunut mitään. Ja älkää kertoko kenellekkään, mutta laitoin vielä bambuisia sukkapuikkojakin tulemaan, 15 eri kokoa ja siis 5 puikkoa joka koosta, jälleen sellainen halpaakin halvempi paketti, 10,07e yhteensä eli yksi viiden puikon setti on siis 67 senttiä! Ehkä ensi viikolla voisi jo alkaa odottelemaan postia toiselta puolen maapalloa?

Kertokaa toki rohkeasti postaustoiveita eli mitä haluaisitte täältä lukea! Ilman kommentteja en oikeasti voi tietää, mitä lukijat ajattelevat blogista. Olkaa siis niin kilttejä ja kommentoikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.

LilySlim Weight loss tickers