maanantai 25. toukokuuta 2015

Jojoilua

Taas vähän painonhallinta- ja liikunta-asiaa...

Painoni on ehtinyt olla alimmillaan jo 67,1kg (4.4. eli pari viikkoa nielurisaleikkauksen jälkeen) ja sitten se nousi jo 69,5 kiloon asti (6.5.), pudoten 2 päivässä 68,4 kiloon (8.5.). Siitä se nousi 69,0 kiloon (18.5.) ja on nyt taas sen samat 68,4kg (23.5.). Ei käy päinsä.

Tässä vielä pidemmältä ajalta ja selkeämmin esitettynä:
71,0kg (6.3.)
71,5kg (25.3.)
67,8kg (1.4.)
67,1kg (4.4.)
69,5kg (6.5.)
68,4kg (8.5.)
69,1kg (18.5.)
68,4kg (23.5.)

Että onhan se nyt tietysti maaliskuusta pudonnut, mutta sen jälkeen ollut vähän tällaista jojoilua havaittavissa. Täytyy yrittää ryhdistäytyä.

Ikkunalaudalla kasvaa chilin alkuja. Terrassa riehuu sinikieliskinkki Shaskar (hoidossa mulla). Lenkillä ja töissä on tullut käytyä. Vaatehuoneen ja muiden tavaroiden raivausta aloitettu. Että kyllä täällä jotain tapahtuukin!

Ryhdyttiin kämppiksen kanssa osin rahallisista ja osin terveydellisistä syistä boikotoimaan mm. roskaruokaa, limuja, mehuja, energiajuomia, sekä makeita ja suolaisia herkkuja. Kämppiksen lakkoon kuuluu vielä joitain muitakin asioita jotka ei koskettaneet mua. Heti lipsuin, kun oli neulemiitti kahviossa ja en ollut syönyt edes aamupalaa. Mutta kyllä tämä tästä!

Ns. herkkulakon lisäksi tein itselleni lupauksen, nyt näköjään julkisesti:

Ennen syyskuun alkua:
- pystyn juoksemaan läheisen lenkkipolun ympäri kerralla
- painan alle 65 kiloa

Toivon tietysti että nämä tavoitteet saavuttaisin jo paljon aikaisemminkin, mutta onpahan joku takaraja. Sen voittaminen etukäteen on vielä suurempi ilo, kuin päästä juuri ja juuri tavoitteeseen, joten miksi ei.

Nyt pystyn juoksemaan vain pieniä muutaman kymmenen metrin matkoja maksimissaan. Isä sanoi, että tuon lenkkireitin yhden kierroksen pituus on 700m, mutta aion tarkistaa asian seuraavalla lenkillä sports trackerilla.
         Samalla saan vertaamista varten ajan ylös - kauanko yhteen kierrokseen kuluu aikaa nyt ja kuukauden päästä? Pääsenkö joskus kaksi tai jopa kolme kierrosta samassa ajassa kuin nyt yhden?

Ja jos nyt lopullisia tavoitteita mietitään, niin ennen ensi vuoden kesää aion olla normaalipainoinen, ainakin hyvin hyvin lähellä tavoitettani ja paljon paremmassa fyysisessä kunnossa kuin nyt. Siitä sitten jatketaan toki ylläpitoa ja kunnon ja muun parantamista.



Tulin voittamaan, en anna minkään seisoo tiellä.
Jippikayjei-hei-hei, sä tsiigaat voittajaa.

1 kommentti:

Muista jättää kommentti! :)

Kaikki voivat kommentoida, mutta kommentit näkyvät vasta, kun olen ne itse käynyt hyväksymässä.

LilySlim Weight loss tickers